Zoetermeer Vooruit steunt “A break 4 Kids”

Foto: Zoetermeer Vooruit

Stichting A break 4 Kids is al weer druk bezig met het inzamelen van producten voor de Kerstpakketten voor de kinderen van 12 tot 18 jaar in opvanghuizen. Er is nog een tekort aan handdoeken. Een eigen handdoek is voor de kinderen een rijk bezit.

Deze oproep ging Zoetermeer Vooruit aan het hart. “We zijn een lokale partij zonder vette bankrekening. We hebben A break 4 Kids uitgenodigd om een toelichting op hun werk te komen geven tijdens onze fractievergadering en in de tussentijd de oproep gedaan om handdoeken en rugtassen mee te nemen voor deze stichting.” vertelt fractievoorzitter Juliette Meurs-Troch. De indrukwekkende ontmoeting vond plaats op 22 november jl.

De beide oprichters Wytze en Marjan Weistra waren aangenaam verrast door de cadeaus die zij voor de kinderen kregen. Niet alleen handdoeken maar ook rugtassen, tubes tandpasta en meisjes-sieraden.

Zoetermeer Vooruit is één van de lokale politieke partijen in Zoetermeer en de enige dementievriendelijke partij. Zij hebben vertegenwoordigen de stad met twee raadsleden en drie commissieleden. Daarnaast hebben zij een denktank van in totaal negen personen waarmee zij met regelmaat deelnemen aan goede-doelen-acties of andere acties om de inwoners van de stad te ondersteunen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen