Verkiezingsdebat 14 maart

Foto: Redactie Zoetermeer

21 maart 2018 is een belangrijke dag voor de inwoners van Zoetermeer. Op deze dag spreken zij hun vertrouwen uit aan vertegenwoordiging politieke partijen om hun belangen in onze gemeente maximaal te behartigen.

Vanuit de gemeenteraad is er veel invloed op de wijze en mate van ondersteuning aan het fietsbeleid in Zoetermeer.

De Zoetermeerse afdelingen van de Fietsersbond en Milieudefensie organiseren op woensdag 14 maart tussen 12.45 uur en 15:30 uur een debat met tot de mogelijkheid een korte buurtschouw op loopafstand van de buurtvereniging.

Fietsersbond

De Fietsersbond is een vereniging met bijna 35.000 leden waarvan een kleine 250 uit Zoetermeer, 150 lokale afdelingen, 1650 actieve leden en vrijwilligers, een ledenraad, bestuur en een Landelijk Bureau in Utrecht.
Voor doelstelling en activiteitenoverzicht verwijzen we graag naar de website https://www.fietsersbond.nl/

Zo dient de Zoetermeerse afdeling van de Fietsersbond al vanaf 1980 de belangen om het fietsen in onze gemeente fietsveiliger en plezieriger te maken.

Milieudefensie

Milieudefensie is een vereniging met meer dan 80.000 leden en donateurs met een landelijk bureau dat gevestigd is in Amsterdam. De thema’s van de huidige campagnes zijn mobiliteit, voedsel, bossen, economie en energie.

De afdeling Zoetermeer van Milieudefensie is in 1979 opgericht om ook in de eigen gemeente aandacht te vragen voor milieuproblemen.

Ook een kwetsbare groep als voetganger en wandelaar worden door beide verenigingen niet vergeten bij de belangenbehartiging

Programma

12.45 uur – Inloop
13:00 uur – Ontvangst
13:15 uur – Korte inleiding
13:30 uur – Debat lijsttrekkers
14:30 uur – Mogelijkheid korte schouw door de wijk Buytenwegh en bezoek aan schoolomgeving de Watersnip (César Franckrode 70-72) en De Horizon (Mendelssohnrode 2)
Of presentatie fotoreportage omgeving deze scholen en “te zien als schouw”
15:30 uur – Einde

Locatie: Buurtvereniging Buytenrode
Adres: César Franckrode 60, 2717 BG Zoetermeer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen