Gezocht wegens mishandeling op het Vestingpad

Foto: politie.nl

Op woensdagmiddag 11 oktober rond 17.00 uur is een gezin met twee kleine kinderen in twee kinderwagens tijdens een wandeling langs de Benthuizerplas in Zoetermeer aangevallen door twee hondeneigenaren. De twee verdachten staan goed op beeld. De politie heeft beelden van de verdachten vrijgegeven.

De ouders zijn geslagen tegen de grond gewerkt waar de jonge kinderen bij waren. De twee hondeneigenaren hadden allebei een Stafford, deze twee honden liepen los. De ouders van de twee jonge kinderen waren bang dat de twee honden de kinderen wat zouden aandoen. De vader stak op een gegeven moment zijn been uit om één van de honden op afstand te houden. Het uitsteken van het been werd gezien als het schoppen naar de hond waarna de twee mannen schreeuwend op het echtpaar af kwamen lopen. Zowel de man als de vrouw werden vervolgens door de twee mannen geslagen en bedreigd. Gelukkig zijn de twee weer hersteld van hun verwondingen maar de psychische schade is groot. Alles is gezien door het kindje van drie jaar oud die is nog erg van slag en heeft er nog last van. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de twee mannen.

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of via het Tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen