Gezocht wegens bankhelpdeskfraude Petuniatuin

Foto: politie.nl

Op maandagavond 11 december werd een inwoonster uit Benthuizen gebeld door een zogenaamde bankmedewerker. De pinner staat goed op beeld.

Deze vertelde het latere slachtoffer dat er iest mis was met haar bankpassen. Vervolgens is een zogenaamde bankmedewerker bij de inwoonster uit Benthuizen langsgeweest om de bankpassen op te halen. Deze zogenaamde medewerker heeft ook nog het limiet verhoogd. Later bleek er met de bankpassen grote bedragen te zijn opgenomen bij een geldautomaat aan de Petuniatuin in Zoetermeer. Daar werden in totaal vijf pintransacties gedaan en voor ruim 5800 euro opgenomen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de pinner. Uit onderzoek is gebleken dat de pinner ook in beeld komt voor zaken in Hillegom, Westkapelle, Zoetermeer en Den Haag.

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook online melding doen via het Tipformulier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen