Succesvol Repair Café Zoetermeer

Foto: Leon Koppenol / Stichting Piëzo

Het Repair Café is al enkele jaren een begrip in Zoetermeer en met succes. Steeds meer inwoners kiezen ervoor om te kijken of hun kapotte apparaat nog gerepareerd kan worden in plaats van het meteen weg te gooien.

Repareren, dat kunnen de vrijwilligers van Piëzo die het Repair Café runnen als geen ander. In de eerste drie maanden van 2024 hebben ze zo’n tachtig apparaten weer aan de praat gekregen. Goed voor het milieu en voor de portemonnee. Wist je dat vooral stofzuigers, koffieapparaten en naaimachines ter reparatie worden aangeboden?

Kom ook eens langs bij het Repair Café met je kapotte apparaten. Je kunt terecht voor de reparatie van o.a. elektrische huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, waterkokers, naaimachines, verlichting, audio-apparatuur, computers of elektrisch gereedschap (o.a.boormachines).

Voorkom dat je je apparaat moet weggooien

De vrijwilligers staan elke dinsdagochtend en woensdagochtend van 9:15 tot 12:00 uur voor je klaar bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats aan de Teldersrode 25 (winkelcentrum Buytenwegh). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Milou van Loenen via [email protected] of bellen naar de locatie via 079-8881928.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen