Zomer in Wijktuin Noordhove

Foto: Stichting Piƫzo

Dat het zomer is, is duidelijk te merken in de Wijktuin Noordhove. De planten en bloemen staan er prachtig bij en ook de moestuin zorgt volop voor groenten en kruiden.

Om de buurtbewoners mee te nemen in deze zomerse sferen, worden er in de vakantie elke dinsdag en vrijdag diverse leuke activiteiten georganiseerd. Buurtbewoners van alle leeftijden met groene vingers of die het gewoon leuk vinden, kunnen meehelpen met tuinieren. Voor (groot)ouders en (klein)kinderen is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, terwijl de kinderen lekker buitenspelen in de tuin.

Meedoen met de creatieve activiteiten is ook mogelijk of heerlijk lunchen met ingrediƫnten uit de moestuin. Tuinieren kan elke dinsdag en vrijdag van 9:00 tot 14:00 uur. Tuingereedschap is aanwezig. Spelen en ontmoeten kan elke dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 11:30 uur. Lunchen kan op vrijdag van 12:00 tot 12:30; kosten 3 euro per persoon.

Creatieve activiteiten zijn op dinsdag en vrijdag van 12:30 tot 14:30 uur. Op dinsdag wordt er gewerkt met natuurlijk en hergebruikte materialen. Op vrijdag is er teken- en schilderles; kosten 4 euro per les per persoon.

Voor aanmelden of meer informatie kun je langskomen op dinsdag en vrijdag of contact opnemen met Wijktuin Noordhove, Da Sangalloruimte 10, 06-40736936.

Reacties

Cookieinstellingen