Activisie draait op volle toeren

Foto: Activisie

Niet aangeboren hersenletsel (NAH) zorgt voor een verandering in het leven van iedereen die daarmee te maken krijgt. Er is de afgelopen weken afscheid genomen van de Basisbegeleiding groep.

Activisie richt zich vanzelfsprekend volledig op de gespecialiseerde begeleiding NAH voor cliënten met een hoge mate van zelfredzaamheid. Dit was de oorspronkelijke doelgroep van Activisie en dit zal zo blijven. Cliënten worden begeleid op de Dijk (begeleidingscentrum specialistisch NAH) alsmede Ambulant (individuele begeleiding specialistisch NAH).

De theetuin van Activisie is een heerlijke plek waar voorbijgangers binnen en buiten kunnen genieten van koffie, thee en een lunch, met daarbij verschillende lekkernijen. In het winkeltje en de theetuin wordt de klant door de cliënt geholpen. De theetuin is een plek om te re-integreren en op zoek te gaan naar de mogelijkheden van de cliënten na het oplopen van hun hersenletsel.

De theetuin is van Woensdag tot en met Vrijdag geopend van 10:00- 16:00.

Activisie is een activiteiten begeleidingscentrum voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en biedt 16- 30 mensen per dag de mogelijkheid actief, creatief en zo zelfstandig mogelijk te werken.
Voor meer informatie: www.activisie.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden