Nieuwe lente, nieuw concept “De Regenboogborrel”

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

The Old Pal staat bekend als één van de meest sfeervolle en authentieke eetcafés van Zoetermeer met een vriendelijke en warme uitstraling.

Dit eetcafé komt met een nieuw aanvullend concept, De Regenboogborrel, waarvan de officiële en feestelijke opening op zondagmiddag 22 maart aanstaande om 17.00 uur plaatsvindt, aan het Oostwaarts 4 in Zoetermeer. De gasten worden enthousiast ontvangen door het duo Cor&Floor “draaien door”. Ook zal er een ludieke en muzikale verrassingsact plaatsvinden.

Laat iedereen vooral zichzelf zijn

De bedrijfsleidster Denise de Vries van The Old Pal aan het Oostwaarts in het Stadshart van Zoetermeer, kent haar klanten en hun wensen erg goed. Door te kijken en te luisteren als zij met hen in gesprek was, hoorde Denise tussen de regels door dat vooral de LHBT-ers behoefte hebben aan een plek waar zij gezellig kunnen borrelen, praten en als het uitkomt een feestje kunnen vieren. Daarom bedacht zij voor deze groep mensen een nieuw concept. Eens in de maand op zondagmiddag vanaf 17.00 uur is er de Regenboogborrel aangekleed met gezellige muziek en een betaalbaar buffet. Deze middagen zijn NIET besloten, iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is van harte welkom en moeten zich vooral zichzelf kunnen zijn, zodat hetero’s en LHBT-ers een gezonde en gezellige mix vormen. Er is één uitzondering, er kan op deze zondagmiddagen niet a la carte gegeten worden.

The Old Pal is makkelijk te bereiken met Randstadrail 3 en 4, uitstappen halte Stadhuis. Via trap of lift naar boven en dan 3 minuten lopen. Meer Informatie is te vinden op een speciale pagina van The Old Pal op Instagram en Facebook.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden