Gezellige Lentelunch voor senioren

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De Bibliotheek Zoetermeer verbindt Zoetermeerders van alle leeftijden. Onder het thema “Samen is gezelliger’ organiseert de bibliotheek leuke en aantrekkelijke activiteiten voor senioren en andere Zoetermeerders die jong van geest zijn.

Het is maart en we verlangen allemaal ontzettend naar de lente. Je kent het vast wel: de deur open, genieten van het lentezonnetje, vogeltjes die fluiten en de eerste lentebloemen die opkomen. De lente betekent ook frisse en gezonde voeding waar je energie van krijgt. Op 26 maart organiseert de bibliotheek een gezonde lentelunch in haar hoofdvestiging het Forum, in samenwerking met het Goudenhart. Geniet van nieuwe ontmoetingen en krijg tijdens de lunch informeel praktische tips om vitaal het voorjaar en de zomer in te gaan. Je kunt natuurlijk iemand meenemen maar kom gerust ook alleen, er zijn genoeg aardige mensen voor wat gezellige aanspraak.

Jij komt toch ook? Een kaartje voor de Lentelunch is te bestellen op de website van de bibliotheek of bij de balie voor € 7,50. Je bent van harte welkom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden