Bingo Buytenrode

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis.

Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in totaliteit gaan er deze avond gegarandeerd 22 grote prijzen de deur uit. Ze draaien in totaal 2 x 3 rondes + een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij, daarbij ter afsluiting van de avond een superronde.

De aanvang van deze bingo in de mooie buurtruimte is rond 20.15 uur. De zaal gaat om 19.45 uur open. Woensdag 18 september is het weer zover. Ze maken het weer extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje. Het prijzenpakket is vanwege de start van het nieuwe bingoseizoen aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere, handige prijzen te winnen en welke de komende herfstperiode goed van pas zullen komen.

Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 8 bingoronde voor € 14,50 inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’. Het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen en bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer 079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden