Zelf ervaren tijdens Open Dag CKC & partners

Foto: CKC & partners

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang voor de start van het seizoen bij CKC & partners. Want op zaterdag 7 september kan jong en oud tussen 11.00 – 16.00 uur meedoen aan één van de vele gratis workshops, genieten van demonstraties en presentaties en informatie krijgen over tal van activiteiten op het gebied van muziek, dans, musical & theater, circus, nieuwe media, beeldende kunst en meer.

Yolanda Snellaars, coördinator van de Open Dag, vertelt: “Het beloofd een ontzettend inspirerende dag te worden! Het is echt dé kans om te komen proeven en ervaren. Zeker als je twijfelt over wat je wilt gaan doen, dan kun je het deze dag komen proberen. Verder hebben we maar liefst vier podia vol met enthousiaste groepen en individuen die zorgen voor spetterende optredens. Het hoofdpodium heeft een zeer diverse line-up met o.a. dansgroepen, bands, koren en ensembles. Nieuw dit jaar is de programmering op Podium 2.06 met o.a. een gekostumeerd bal voor peuters/kleuters en een heus mini klassiek concert door het Rijnlands Symfonie Orkest. In het Auditorium kun je terecht voor verhalen van het Vertelcollectief en een voorproefje van het nieuwe Uit de Kunst programma voor 55+. Tot slot is het kleine en charmante podium in de Lounge de plek voor pop-up optredens.”

De jaarlijkse Open Dag aan het begin van het seizoen trekt de afgelopen jaren gemiddeld 2500 bezoekers. “De laatste jaren zijn we ontzettend gegroeid. Waar de Open Dag vroeger alleen in het gebouw plaatst vond, betrekken we nu ook het hele terrein om ons heen erbij wat zorgt voor een echte festivalsfeer.”

Ben je verhinderd of twijfel je na de Open Dag nog steeds over wat je wilt doen? Dan kun je je aanmelden voor een van de ruim 200 proeflessen of open repetities die plaatsvinden van 9 t/m 29 september.

Benieuwd naar het volledige programma van de Open Dag? Ga daarvoor naar www.ckc-zoetermeer.nl/opendag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden