Mamacafé Zoetermeer: de zomervakantie editie

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op dinsdagochtend 6 augustus is er weer een gezellige editie van Mamacafé Zoetermeer. Eva-Mary Crone van “Feestje bij Eef” zal aanwezig zijn bij MamaCafé Zoetermeer.

Crone komt deze ochtend een leuke creatieve workshop geven voor alle kinderen die meekomen omdat het zomervakantie is. Ook oudere kindjes zijn dus van harte welkom.

Eva-Mary Crone: “Mijn naam is Eva – Mary Crone, ik ben moeder van twee al volwassen dochters en twee keer oma. Na 26 jaar werkzaam te zijn geweest in de Kinderopvang, waarvan 16 jaar als Locatie Manager, ben ik nu bijna twee jaar eigenares van Feestje bij Eef – Creatief Atelier. Het creatieve atelier is een heerlijke plek om creatief te vertoeven met vrienden, familie, collega’s en/of ontmoetingsplek voor gelijk gestemde. Wij organiseren creatieve feestjes voor jong en ouder en hebben wekelijks een Teken- & Schilderclub. We hebben een gevarieerd workshop programma en lezen voor aan peuters en kleuters, tijdens de ‘Ouder & Kindactiviteit’. Je kunt op de hoogte blijven van alle leuke belevenissen van ‘Feestje bij Eef’ en ons volgen op social media en website www.feestjebijeef.nl. Graag tot ziens bij het MamaCafé Zoetermeer of ‘Feestje bij Eef’.

Voor de materialen voor het knutselen wordt per kind een kleine bijdrage van €1,00 gevraagd.

Maaike en Suzanne zijn deze ochtend aanwezig als draagconsulent en Cora Moerman is er als lactatiekundige IBCLC voor al je vragen omtrent (borst)voeding. Komt u op dinsdag 6 augustus? Het MamaCafé vindt plaats in de Zoetelaar, Dorpsstraat 99. Van 9.30-11.30 kun je vrij inlopen. Toegang is gratis, consumptie verplicht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0