Dag van de vrijwilliger bij Palet Welzijn

Foto: Palet Welzijn

Afgelopen donderdag was het de dag van de vrijwilliger. Het Palet Welzijn team in Zoetermeer heeft als waardering voor de inzet van de vrijwilligers van de activiteitencentra van Palet Welzijn/ inZet, de Ouderenbus, 75+ huisbezoek en de Bij de Buren-wijkrestaurants, een uitgebreid verwenontbijt aan de Gondelkade verzorgd.

De sociaalmakelaars, ouderenadviseurs, kok en managers hebben het ontbijt voorbereid, zorgden voor het schenken van de dranken en verzochten iedereen een kerst- of nieuwjaarswens op te schrijven. Deze wensen werden aan het eind van de bijeenkomst met elkaar gedeeld.

Ook werd iedereen nogmaals van harte bedankt voor hun inzet bij Palet Welzijn/inZet. Grote waardering werd uitgesproken voor zowel degenen die net zijn gestart met het vrijwilligerswerk tot en met degenen die dat het langste doen. Dat bleek een vrijwilligster te zijn die al 32 jaar actief is in Zoetermeer! Daarnaast is er ook een hele grote groep trouwe vrijwilligers, die zich al 10 of meer jaar inzet voor de activiteiten. Palet Welzijn is daar ontzettend blij mee.

De vrijwilligers vonden het een leuke waardering voor hun inzet en bedankten het team. Ze werden uitgezwaaid met wat lekkers mee. Naast het ontbijt verzorgde Palet Welzijn dit jaar voor alle vrijwilligers een bakkersbon (via de post) en vanuit Zoetermeer voor Elkaar kregen zij ook de vrijwilligersattentie, af te halen op de locatie van het vrijwilligerswerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen