Bij zonnepanelen begint het verduurzamen pas! 

Foto: M&R zonnepanelen

Advertorial – Voor zonnepanelen ga je naar M&R-zonnepanelen, toch? Klopt, maar M&R staat voor veel meer dan dat. Het bedrijf van Michel Kalicharan en Cees de Reus wil Zoetermeer én de rest van Nederland verduurzamen. Verduurzamen begint vaak eerst met zonnepanelen, maar M&R-zonnepanelen gaat steeds een stap verder! 

Zonnepanelen van topkwaliteit

Bij M&R-zonnepanelen staat kwaliteit altijd voorop. Bij het leggen van zonnepanelen op jouw dak leveren wij niet alleen de beste kwaliteit; wij zorgen er ook voor dat deze helemaal afgestemd zijn op jouw wensen en gebruik. Kortom; maatwerk. Zo beschik je over alle opties, krijg je advies over hoe je optimaal kunt verduurzamen en heb je via de (solar)app altijd inzicht in de opbrengst van jouw zonnepanelen. Zo ben je helemaal klaar voor het energienet van de toekomst. 

Cees de Reus en Michel Kalicharan horen het vaker: “je krijgt een offerte voor zonnepanelen zonder dat er iemand thuis is langs geweest. “Volstrekt onacceptabel”, geeft Cees De Reus aan. “Wij schouwen jouw woning altijd vooraf. Hoe kun je anders een goed voorstel doen dat helemaal afgestemd is op jouw wensen en verbruik?” Wij nemen dan ook graag de tijd om een plan van aanpak met jou op te stellen. Een eerlijk advies voor een installatie waar je nog jaren plezier van zult hebben. Want uiteindelijk moet elke installatie leiden tot een tevreden klant. 

Bij M&R-zonnepanelen werken wij met producten van A-kwaliteit, zoals AEG. Als alternatief kun je natuurlijk ook kiezen voor iets goedkopere zonnepanelen. Omdat M&R-zonnepanelen rechtstreeks bij de distributeur koopt ben je gegarandeerd van de beste prijs en kwaliteit. Dat geldt ook voor de omvormers, feitelijk het kloppend hart van jouw installatie. Hiervoor werkt M&R-zonnepanelen met de merken Solaredge, Goodwe en AEG. Waar mogelijk werken wij de bekabeling van de panelen zoveel mogelijk uit het zicht weg. Mocht je onverhoopt een storing of schade aan jouw installatie hebben dan hoeft je je geen zorgen te maken. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat dit binnen 48 uur verholpen wordt, zodat je weer kunt genieten van jouw eigen zonne-energie. 

Zonnepanelen: de eerste stap naar verduurzamen

Wanneer je als consument of bedrijf zonnepanelen overweegt, is dat al een eerste stap naar verduurzaming. Maar waarom zou je het slechts bij zonnepanelen houden? “Daar kan onze persoonlijke adviseur jou bij helpen: “hoe ga je met je verwarming, verlichting, warm watergebruik en gasverbruik om? Maar ook wat betekent een warmtepomp, laadpaal en elektrische kookplaat voor jouw energiebehoefte?” Wij gaan meer en meer een rol in het advies over verduurzamingsmogelijkheden en de service hierbij vervullen. Zonnepanelen worden dan een schakel in het proces van het verduurzamen”, vertelt Cees de Reus aan.  

“Als ondernemer zijn wij ons constant aan het verbeteren. Met ons verduurzamingsconcept willen we ervoor zorgen dat onze klanten ambassadeurs voor M&R Zonnepanelen worden. Zo kunnen we elkaar helpen.” 

Binding, Nazorg & Service

Michel Kalicharan: “Wij willen binding met de klant blijven houden in plaats van alleen zonnepanelen monteren en vervolgens vertrekken. Als iemand zijn woning wil verduurzamen, zijn ze bij M&R Zonnepanelen aan het juiste adres. Wij zijn de enige in Zoetermeerse regio die dit doen. Dat doen we samen met verschillende gespecialiseerde partners.” Het installatiewerk wordt altijd uitgevoerd door eigen gecertificeerde monteurs en elektriciens van M&R Zonnepanelen. Soms wordt de hulp van betrouwbare partners ingeschakeld. “Dat kan allemaal binnen één dag. We installeren de zonnepanelen, verwarming, verlichting en het warm water in één keer. Zo kun je zo snel mogelijk profiteren van jouw duurzame investering.” 

Ook na de installatie staat M&R Zonnepanelen voor je klaar met service en onderhoud. “Met een 5-jarige servicecontract wordt de werking en het schoonhouden van het zonnepanelensysteem gegarandeerd. Elk jaar komt er een monteur langs om alles te controleren, het systeem uit te lezen en schoon te maken, zodat wij de maximale opbrengst kunnen garanderen. 

M&R-zonnepanelen richt zich op bedrijven en particulieren in de regio rond Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op www.mr-zonnepanelen.nl of neem contact op voor een afspraak. 

M&R zonnepanelen
Wattstraat 26G
2723 RC Zoetermeer
085 – 086 86 44
06 – 824 832 86
[email protected]  

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: M&R zonnepanelen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen