Nationale Sportweek 2021: Kom in beweging!

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september is het weer tijd voor de Nationale Sportweek. Een landelijk initiatief met als doel sport en bewegen in Nederland te promoten. De Sportweek in Zoetermeer wordt gecoördineerd door de combinatiefunctionarissen van de gemeente en georganiseerd samen met lokale sportaanbieders. Inwoners kunnen tijdens de sportweek kennis maken met het sportaanbod van Zoetermeer.

“De Nationale Sportweek is een landelijk initiatief vanuit NOC*NSF en past helemaal bij onze doelstelling: Zoetermeerders in beweging krijgen én houden” zegt wethouder Ingeborg ter Laak van Sport. “Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je mentale en fysieke gezondheid, het zorgt ook voor vriendschappen én je leert er levenslessen zoals je ergens voor inzetten of dat je moeten oefenen om iets te bereiken. Daarom zou ik tegen iedereen willen zeggen: pak deze kans en laat je uitdagen en verrassen, ontdek een nieuwe sportvereniging en doe een keertje mee!”

Programma

Meer informatie over de Sportweek in Zoetermeer en het volledige programma met de tijden de locaties zijn te vinden op www.zoetermeer.nl/sportweek.

  • Zaterdag 18 tot en met zondag 26 september: Clubinstuiven.
  • Zondag 19 september: Adventure Run (georganiseerd door Netwerk Zoetermeer).
  • Maandag 20 tot en met vrijdag 24 september: Kennismakingslessen op scholen.
  • Woensdagmiddag 22 september: Mega-instuif (Sporthal de Oosterpoort).
  • Zaterdag 25 september: Historische geuzenwandeltocht (georganiseerd door Sportief Wandelgroep Zoetermeer).
  • Zondag 26 september: Geuzendag Zoetermeer (georganiseerd door Road Runners, Scouting Pocahontas en Tourvereniging Zoetermeer ’77).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden