Erasmus College ontvangt diverse buitensport faciliteiten

Foto: Erasmus College

Het stond al langer op het verlanglijstje van het Erasmus College, de Dalton Scholengemeenschap in Zoetermeer: meer buitensport faciliteiten voor de leerlingen, waarvan zij voor, tijdens (pauze / tussenuur) en na school gebruik kunnen maken.

Eind vorig schooljaar kregen de plannen steeds meer vorm en begin van dit schooljaar is een Multi Court in gebruik genomen. Daarnaast zijn twee tafeltennistafels geplaatst en is een pannaveldje gerealiseerd. De aanschaf van deze buitensport faciliteiten is mogelijk gemaakt door de Oudervereniging van het Erasmus College en ze zijn op woensdag 12 mei jl. officieel overhandigd aan de directie.

Sportfaciliteiten

“Dankzij deze buitensport faciliteiten kunnen de leerlingen zich tijdens de pauze of een tussenuur prima buiten vermaken. Zeker in deze corona tijd is dat een welkome afleiding omdat zij verplicht naar buiten moeten”, zegt algemeen directeur Roderik Rot. Hij is de Oudervereniging dan ook zeer dankbaar dat zij deze faciliteiten mogelijk hebben gemaakt. Iris Hehemann, voorzitter van de Oudervereniging, geeft aan dat de Oudervereniging al enige tijd op zoek was naar een mogelijkheid om wat ‘groters’ voor school aan te schaffen. Dit was een uitgelezen mogelijkheid daarvoor. De aanschaf van het Multi Court past prima binnen het bestedingsbeleid van de Oudervereniging. De tafeltennistafels en het pannaveldje zijn cadeau gedaan ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Erasmus College in 2020.

Overhandiging

Bij de overhandiging van het Multi Court waren aanwezig: de heer Roderik Rot, algemeen directeur, mevrouw Marcia Brand, directeur Bovenbouw, en mevrouw Iris Hehemann, voorzitter van de Oudervereniging. Na een korte speech van Iris werd het bordje onthuld, waarna twee leerlingen, die veel gebruik maken van het Multi Court, een potje basketbal speelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen