NL Doet: Hulp gevraagd bij opknappen van de binnentuin in Buytenwegh

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De binnentuin van de inZet locatie aan Cesár Franckrode 64 is na jarenlang intensief gebruik hoognodig aan een opknapbeurt toe.

De verzakte bestrating is in samenwerking met HABO GWW al mooi opgeknapt. Eén van onze deelnemers maakt een mooie muurschildering om de kale muur weg te werken. En de borders en bankjes willen we opknappen, evenals de pergola. Er komen diverse kleurige planten in de tuin en er zal een zitplekje in de schaduw komen. Met als gewenste resultaat een fleurige ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar we met alle vrijwilligers, leerlingen van mboRijnland en de buurt weer met plezier kunnen zitten en leren.

Voor de genoemde werkzaamheden doen we tijdens NLdoet een beroep op enthousiaste vrijwilligers uit de wijk. Vind je werken in de tuin leuk en wil je samen met mensen uit jouw buurt een steentje bijdragen? Dan komen we graag in contact. We zullen kijken hoe we dit aanpakken met de dan geldende coronamaatregelen.

  • Datum: vrijdag 28 mei
  • Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur
  • Neem voor vragen of om je aan te melden contact op met Milou van Loenen, sociaal cultureel werker bij inZet, locatie Buytwegh & De Leyens, op 06-11715238 of in de mail [email protected].

NLdoet is een landelijke vrijwilligersactie. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar valt Nl Doet op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen