Officiële handeling 43 woningen Slot Heemsingel

Foto: BPD, Bouwfonds Property Development

Eind februari start de aannemer met het heiwerk van de 18 grondgebonden woningen en 25 appartementen in het project Slot Heemsingel te Zoetermeer. Op woensdag 4 maart krijgt de bouw een feestelijke start in de vorm van een officiële handeling.

Wethouder Marc Rosier zal een “eerste officiële paal” slaan. De kopers worden tegelijkertijd in de gelegenheid gesteld kennis te maken met hun toekomstige buren en de betrokkenen bij dit project.

Slot Heemsingel

De levendige, kindvriendelijke wijk Romantisch Waterzicht krijgt nog één nieuwbouwproject. Slot Heemsingel, gelegen bij het Heempark en Heemkanaal. Slot Heemsingel bestaat uit 23 appartementen, 2 penthouses, 6 herenhuizen type Heemhof, 5 herenhuizen type Heemkanaal en 7 stadswoningen. Centraal in Romantisch Waterzicht komt een groot plantsoen waarmee het park als het ware de buurt wordt ingetrokken. Aan dit plantsoen liggen de woningen van Groene Hart fase 2 en 3. Maar ook een deel van de appartementen en 6 herenhuizen van Slot Heemsingel kijken uit op dit plantsoen. Alle woningen op één na zijn verkocht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden