Lekker ontbijten bij de kinderopvang

Foto: De Drie Ballonnen

De Drie Ballonnen start na de zomervakantie met de Ontbijtclub. Kinderen die vanaf 7.00 uur naar de voorschoolse opvang (VSO) komen, kunnen vanaf dan ook hun dag beginnen met een gezond ontbijt bij De Drie Ballonnen.

Succesvolle pilot

In januari 2018 startte kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen met een ontbijtpilot bij IKC De Tjalk. De pilot werd door de kinderen, hun ouders en de pedagogisch medewerkers als positief ervaren. De Drie Ballonnen biedt daarom na de zomervakantie op iedere VSO-locatie ontbijt aan. Een mooie ontwikkeling! Tijdens het Nationale Schoolontbijt, vertelde burgemeester Aptroot de kinderen over het belang van goed voor jezelf zorgen met een goed ontbijt.

Ontbijtclub

Voor de ouders zijn er geen extra kosten verbonden aan deelname en valt het ontbijt gewoon binnen het tarief van de voorschoolse opvang. De kinderen krijgen het ontbijt aangeboden in de vorm van een verantwoord buffet. De kinderen kunnen zelf uitkiezen wat ze willen eten en het vervolgens aan de tafels opeten. Gezellig samen met de andere kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen