Jong Perspectief op bezoek bij Hof van Seghwaert

Foto: Stichting Jong Perspectief Zoetermeer en omstreken

Het is een aanrader voor iedereen om een keer bij de Hof van Seghwaert langs te gaan! Verbazingwekkend om eigenlijk midden in een woonwijk een oase van natuur en gezelligheid aan te treffen.

Vrijwilligers en jongeren van het maatjes/mentorproject van Jong Perspectief waren uitgenodigd door het enthousiaste team van vrijwilligers van de Perenboomgaard. En als Jong Perspectief langs mag komen dan doen zij dat graag.

Tussen de perenbomen door is daar opeens een leuke ontmoetingsplek met als spectaculaire verrassing een heuse steenoven voor verse pizza’s. Kok Pierre heeft de kids alle combinaties laten maken. Wat er mogelijk is ging op de pizzabodem. Er werd flink genoten van de gezelligheid.

Jeu de boules en wat rake klappen met de badmintonrackets maakten deze middag compleet. Jongeren maken die contacten snel met elkaar, zeker op deze uiterst relaxte locatie. het was een ugeslaagde en zonnige middag met kids die stralend naar huis gingen.

Ook zin om met een jongere op te trekken? Jong Perspectief zoekt altijd vrijwilligers die met jongeren leuke activiteiten willen doen of begeleiding bij de overstap naar de middelbare school. Kijk op de website voor meer info! Of bel, want zij vertellen u graag meer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen