Het “Gewone Taal” lijsttrekkersdebat

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op zaterdagmiddag 10 maart organiseert de Bibliotheek Zoetermeer hét lijsttrekkersdebat waar alle lijsttrekkers (van zittende partijen) en het publiek met elkaar in debat gaan over belangrijke onderwerpen die Zoetermeer bezig houden: wonen, armoede en veiligheid.

Zaterdag 10 maart: debat

Onder leiding van professioneel debatleider Rogier Elshout gaan politici onderling en met publiek het debat aan over onderwerpen als veiligheid, armoede en wonen. Door het wervelend tempo, strak format en scherpe stellingen belooft het een spannend debat te worden. Tijd: 15.30 tot 17.00 uur, Plaats: Raadszaal, Grote Markt 10 De toegang tot het debat is vrij.

Alle lijsttrekkers van de zittende partijen kruisen de degens op het “Gewone Taal” lijsttrekkersdebat georganiseerd door de Bibliotheek Zoetermeer

Prijs voor de duidelijkste spreker

Een jury bestaande uit drie neutrale inwoners uit Zoetermeer beoordeelt welke politicus zijn/haar boodschap het duidelijkst overbrengt en zorgt dat een ingewikkeld debat begrijpelijk wordt voor iedereen. De duidelijkste spreker ontvangt de Zoetermeerse “Gewone Taal” Prijs aan het einde van het debat.

De Stemhulp helpt je bij het maken van de juiste keuze

De stemhulp is een online programma waarmee de inwoners van Zoetermeer informatie en hulp kunnen inwinnen bij het selecteren van hun voorkeurspartij. Vanaf nu kun je ook in het Forum terecht voor het invullen van de Stemhulp of meer inhoudelijke informatie over de 16 deelnemende partijen. Kom daarvoor naar het Plein Stad & Vrije tijd in het Forum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen