Humanitas Zoetermeer viert lachend het leven

Foto: Humanitas Zoetermeer

Vrijdag 29 september organiseerde Humanitas Zoetermeer twee evenementen in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. Gezamenlijk werd op een vrolijke manier een mooie dag beleefd.

Kinderen lachen zo’n 300 tot 400 keer per dag, terwijl volwassenen doorgaans niet verder komen dan 15 tot 20 lachmomenten. Om daar verandering in aan te brengen, gaf Sanne van Zoest van Alles Lach op het Nicolaasplein een openbare lachworkshop.

In de middag organiseerde Humanitas Zoetermeer een besloten bijeenkomst in woon- en zorgcomplex Gondelkade in De Leyens. Voorzitter Marleen Teunissen en coördinatoren Marion Rugers en Mark Doornik traden op als M&M’s, Sanne van Zoest gaf opnieuw een lachworkshop en Ricardo Sibelo zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen met een dansworkshop. Met ruim zeventig aanwezigen vierden ze het leven.

Verschillende activiteiten

Het hele jaar door werkt Humanitas Zoetermeer met verschillende activiteiten hard om de eenzaamheid in Zoetermeer terug te dringen. Kijk voor meer informatie ook op onze website, www.humanitaszoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen