Veel waardering voor Bloemenwinkel Bossenwaard

Foto: Bloemenwinkel Bossenwaard

Bloemenwinkel Bossenwaard wordt door veel lezers van Zoetermeer.nieuws.nl geprezen. De reacties zaten vol met lovende woorden en daar sprak veel waardering uit voor deze Zoetermeerse ondernemers.

Onlangs deden wij, Zoetermeer.nieuws.nl, een oproep op onze Facebook-pagina. We gebruikten de tekst: “Zoetermeer.nieuws.nl helpt lokale ondernemers graag een handje! Dat kan bijvoorbeeld jouw werkgever zijn, je lievelingswinkel, jouw favoriete restaurant of je eigen bedrijf. Tag het bedrijf hieronder en vertel ons waarom. Wij schrijven een artikel over het winnende bedrijf.” Like of volg onze Facebook-pagina om de volgende acties niet te missen.

redactie

Bloemenwinkel Bossenwaard

In eigen woorden staat het duidelijk op hun Facebook-pagina: “Bloemenwinkel Bossenwaard in gespecialiseerd in al uw bloemsierkunst van boeketten tot bloemstukken en van bruidswerk tot rouwwerk. Klantvriendelijkheid, klanttevredenheid verse bloemen, planten en perkgoed een gezellige sfeer en een goede service staan bij ons op de 1 ste plaats. Daarnaast is uit concurrentie onderzoek gebleken dat wij met al ons bruidswerk en rouwwerk tot wel 40 % voordeliger zijn in heel Zoetermeer en omstreken. Ook uw bestellingen vanaf 15 euro gratis bezorgt door heel Zoetermeer. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze winkel op de Bossenwaard 1 te Zoetermeer of bel voor meer info. 079-3523397

Reacties van lezers

De reacties van onze lezers geven niet alleen het beeld van ondernemers die hard werken, maar ook het beeld van een sociaal ijkpunt in de wijk Meerzicht. Een greep uit de reacties:

  • “Ze zijn heel betrokken op de wijk en ze zijn heel flexibel wat wensen betreft. Ik vind dat zij een dikke pluim verdienen.”
  • “Wat een lieve mensen. Sociaal, meedenkend, luistert oor! Een ijkpunt in de wijk.”
  • “Super bloemen, super service en altijd gezellig.”
  • “Ik gun het Sandra Janzon en Bob Kremers met Bloemenwinkel Bossenwaard in Meerzicht. 6 dagen per week open nooit dicht nooit op vakantie en zelfs met speciale dagen en op zondag open. Deze twee lieverds werken zo enorm hard en ik vind dat zij deze aandacht enorm verdienen. Altijd gezellig nooit klagen. Een top kwaliteit bloemen voor een mooie prijs. Wat zou een artikel voor hun een mooie kers op de taart zijn voor hun keiharde werken elke dag maar weer.”
  • “Keiharde werkers met een super service.”
  • “Bloemenwinkel Bossenwaard heeft waanzinnige bloemen en planten voor een leuke prijs. Geweldige eigenaren die met veel passie en plezier er elke dag weer staan voor hun klanten.”
  • “Niets is teveel, voor de honden altijd wat lekkers en altijd een gezellig babbeltje.”
  • “Als we een keer zonder onze hond komen worden de hondenkoekjes aan de bloemen gehangen. Wel jammer dat de kwaliteit van de bloemen zo goed is. Eenmaal een mooie bos gekocht hoef je de eerste 14 dagen niet terug. Wat een geweldige kwaliteit voor een mooie prijs.”
  • “Ik kom daar al graag vanaf kinds af aan. En ook al woon ik nu dichterbij andere bloemenwinkels… voor mij blijft er altijd maar 1 en dat zijn Sandra en Bob.”

Reactie

Sandra Janzon en Bob Kremers reageerden verheugd op deze blijk van waardering. “Wij vinden het geweldig dat wij als kleine ondernemer met een fantastische klanten kring dit hebben mogen winnen. De winkel staat voor kwaliteit service en klant tevredenheid voor een leuke en betaalbare prijs. Daarbij bezorgen wij vanaf 15 euro gratis door heel Zoetermeer. Bruidswerk bloemwerk en rouwwerk zijn onze specialiteit.”

Namens de redactie wensen we Sandra en Bob veel geluk toe en feliciteren wij hen met de mooie klantenkring die zij hebben.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen