Nieuwbouw Kindcentrum Toverberg opent nieuwe schooljaar met trots de deuren

Foto: De Drie Ballonnen

Woensdag 30 augustus 2017 vindt de officiële opening plaats van het nieuwe pand van Kind-centrum Toverberg. Wethouder Isabelle Vugs onthult tijdens het officiële moment het nieuwe logo van het kindcentrum. Kindcentrum Toverberg is een samenwerking tussen kinderop-vangorganisatie De Drie Ballonnen, basisschool ’t Schrijverke van de Unicoz onderwijsgroep en het centrum voor Jeugd en Gezin Meerpunt.

Officiële opening

30 augustus om 8.30 uur start het openingsprogramma met wethouder Isabelle Vugs. Zij onthult het logo waarna de bestuurders van Unicoz onderwijsgroep en De Drie Ballonnen kinderopvang spreken over de bouw en samenwerking. De directie van Kindcentrum Toverberg opent het pand waarna het officiële moment rond 9:00 uur wordt afgesloten met een ‘speurtocht’ door het nieuwe gebouw.

Nieuwbouw Kindcentrum Toverberg

Gemeente Zoetermeer gaf het laatste kwartaal van 2016 het startsein voor de bouw van het nieuwe kindcentrum aan de Toverberg in de wijk Meerzicht. In het kindcentrum is er ruimte voor onderwijs, kinderopvang van 0 tot 12 jaar en bevindt zich ook een centrum voor Jeugd en Gezin. Dit is het eerste wijkgerichte inloopcentrum van Meerpunt. Jongeren en ouders/verzorgers kunnen hier terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Het nieuwe schooljaar opent Kindcentrum Toverberg met trots de deuren van het prachtige nieuwe pand.

Meer informatie over Kindcentrum Toverberg

Het kindcentrum is gevestigd aan de Toverberg 3 / 4 in Zoetermeer en met uitzondering van de feest-dagen het gehele jaar geopend op doordeweekse dagen van 7.00 tot 18.30 uur. Kindcentrum Tover-berg biedt naast TOM-onderwijs (niet klassikaal onderwijs), kinderdagopvang en buitenschoolse op-vang voor en na schooltijd en in de vakanties.

Pedagogische en onderwijskundige expertise versterken elkaar continu in de doorgaande leer- en ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De overgang tussen school en kinderopvang verloopt soepel waardoor kinderen zich in elke leerfase optimaal kunnen ontwikkelen.

Informatie

Meer weten over het onderwijs in dit kindcentrum? Neem dan per email contact op met [email protected]. Meer informatie over kinderdagopvang en buitenschoolse opvang is te verkrijgen via de klantenservice van De Drie Ballonnen. Mail: [email protected] of telefoon-nummer 079 – 7600202.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen