Moe maar voldaan na jumpen bij Jump XL

Foto: De Drie Ballonnen

Afgelopen dinsdag sprongen alle kinderen, met vakantieopvang bij De Drie Ballonnen, trampoline. Hiervoor werd Jump XL de hele dag afgehuurd. Rondspringen op een reusachtig trampolineveld (jumpen) is natuurlijk heerlijk voor kinderen.

Actief en uitdagend

Jumpen is uitdagend. Er worden grenzen verlegd en dat is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze leren salto’s springen en leggen een klim-, klauter-, en springparcours af op de stormbaan om daarna in een bak met schuimblokken te belanden. Na het jumpen zijn de kinderen moe maar voldaan. Of ze volgende keer weer willen jumpen? “Ja, natuurlijk”.

Over De Drie Ballonnen

De Drie ballonnen verzorgt kinderopvang in heel Zoetermeer en bestaat dit jaar 25 jaar. Om ervoor te zorgen dat kinderen zich op een natuurlijke manier ontwikkelen, biedt De Drie Bal-lonnen op alle locaties een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Bovendien staat de orga-nisatie bewust stil bij een gezonde leefstijl, met aandacht voor gezonde voeding en lekker veel bewegen.

De Drie Ballonnen werkt vanuit een sterke pedagogische aanpak, de ZaaiGoed-methode. Spelenderwijs geven zij kinderen positieve boodschappen mee; over henzelf en over de ma-nier waarop je met elkaar omgaat. Met deze praktische methode draagt De Drie Ballonnen bij aan het plezier en het zelfvertrouwen waarmee kinderen in de wereld staan. www.drieballonnen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen