Doe mee: Fotowedstrijd ‘Zoetermeer is de plek’!

Foto: Gemeente Zoetermeer

Zoetermeer heeft een nieuw motto ‘Zoetermeer is de plek’. Op woensdag 30 september vond de lancering plaats en sindsdien kunt u deze tekst op verschillende plekken in de stad tegen komen én zelf gebruiken.

‘Zoetermeer heeft ontzettend veel te bieden. Of u nu van actieve buitensport houdt of van lekker winkelen, de natuur of cultuur; dit is de plek! Daar mogen we trots op zijn en dat mag vaker verteld worden. Met ‘Zoetermeer is de plek’ laten we de rest van Nederland ook zien dat Zoetermeer een fijne plek om te wonen, ondernemen, werken, studeren en recreëren is.’ , aldus Margreet van Driel, Wethouder citymarketing bij de gemeente Zoetermeer.

Doe mee aan de fotowedstrijd

Het promoten van de stad kan natuurlijk niet zonder de hulp van haar inwoners. Zij weten als geen ander de leuke plekjes van Zoetermeer. Om deze plekjes te delen organiseert de Gemeente Zoetermeer een fotowedstrijd. Doet u mee? Het is heel eenvoudig:

  1. Maak een foto van uw favoriete plek in Zoetermeer
  2. Deel de foto op Instagram of Facebook en vermeld de #Zoetermeerisdeplek.

Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen. Eén door onze fotojury en één door het publiek. De winnaar ontvangt 1 van de 2 VIP-prijzen:

  • Prijs 1: Entree Nationaal Videogame Museum en high tea bij de Bakkerswinkel voor 4 personen
  • Prijs 2: Entree Museum de Voorde en high tea bij de Bakkerswinkel voor 4 personen

De mooiste foto’s publiceren we na de wedstrijdperiode in het Streekblad. En de winnende foto’s gebruiken we in de campagne! Zo laten we samen zien dat Zoetermeer de plek is. Wilt u meer informatie over de actie en de spelregels, kijk op: www.zoetermeerisdeplek.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden