Sportagenda: Uw mening telt!

Zoetermeer
Zoetermeer
Foto: Redactie Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer stelt dit jaar de Sportagenda op. Hierin staan de belangrijkste kaders van het sportbeleid voor de komende jaren. Dit kan de gemeente niet zonder de mening van sporters, andere geïnteresseerde inwoners en sportaanbieders. Daarom organiseert de gemeente twee samenspraakbijeenkomsten op 29 juni en 30 juni, beiden van 20.00 tot 22.00 uur. Op 29 juni zijn sporters en andere geïnteresseerde inwoners van harte welkom, op 30 juni kunnen sportaanbieders tijdens het Sportcafé meepraten over de Sportagenda.

Thema’s sportagenda

Thema’s die op 29 en 30 juni zoal worden behandeld zijn: Moet de gemeente haar sportbeleid richten op slechts enkele speerpunten of juist een brede sportagenda opstellen? Hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk inwoners uit Zoetermeer sporten? Sport als doel of juist als middel?

Meepraten?

Wilt u meepraten over hoe het sportbeleid eruit kan komen te zien voor de komende jaren? Kom dan ook op 29 of 30 juni en meldt u aan via [email protected]. Locatie is Mixed Hockey Club Zoetermeer, Van der Hagenstraat 17 in Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen