Hou vol en blijf binnen! Ook komend paasweekend

Foto: Gemeente Zoetermeer

De zon schijnt en de lente is overal begonnen. Komend weekend is het Pasen en dat wordt dit jaar heel anders dan we gewend zijn. Allemaal kijken we uit naar de terugkeer van het ‘normale’ leven.

Maar dit gaat nog wel even duren. Het enige wat we kunnen doen is volhouden en ook komend weekend zoveel mogelijk binnen blijven. Zo beschermen we onszelf en elkaar.

Compliment

Veel Zoetermeerders bleven de afgelopen dagen thuis, ondanks het mooie weer’, vertelt Jan Pieter Lokker, waarnemend burgemeester van Zoetermeer. ‘Deze inwoners verdienen een compliment, want thuisblijven is niet altijd makkelijk. Grote waardering is er ook voor de inzet van iedereen die bijdraagt aan toezicht en de veiligheid in onze gemeente, zoals de handhavers en de hulpdiensten. Alleen samen kunnen we het coronavirus aan. Laat u ook de komende dagen niet verleiden door het mooie weer om onnodig van huis te gaan. Er blijft gehandhaafd worden op overtredingen van de noodverordening. Moet u toch echt van huis voor een boodschap of een frisse neus? Neem afstand en vermijd drukke plekken. Houd vol, ook in het komende Paasweekend!

Jan Pieter Lokker (waarnemend burgemeester Zoetermeer)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen