Bedankochtend bewoners groot succes

Foto: Gemeente Zoetermeer

Zaterdag 5 oktober zijn alle bewoners die adoptiegroen beheren, zwerfafval opruimen en/of een prullenbak adopteren bedankt voor hun inzet. Ongeveer 150 deelnemers kwamen deze dag naar het ONC aan de Parkdreef. Daar werden zij welkom geheten door wethouder Jakobien Groeneveld.

Het aanbod aan workshops en presentaties was ook dit jaar weer zeer divers. Zo konden bewoners een presentatie bijwonen over het onderhouden van (adoptie)groen, een vogelhuisje timmeren, een krans met vogelvoer maken, sieraden van afval maken, een workshop eetbare planten volgen en in gesprek gaan met een zwerfafvalpakker. Daarnaast werd er informatie gegeven over Fonds1818, De Hof van Seghwaert, wijktuin De Zoete Aarde en de projecten Schoon is gewoon en Adoptiegroen. De ochtend werd afgesloten met een lunch.

Veel bewoners hebben aan het eind van de ochtend een enquête ingevuld. Naast positieve reacties heeft de gemeente ook nuttige tips gekregen en ideeën voor volgend jaar. Net als voorgaande jaren zal deze informatie zeker worden meegenomen bij de organisatie van een volgend bedankmoment. We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden