Winnaar verkiezing Schoonste winkelgebied 2018

Foto: gemeente Zoetermeer / J.C. van Es

Winkelcentrum Rokkeveen aan de Nataliegang heeft de verkiezing van het Schoonste winkelgebied 2018 gewonnen. De heer Reas heeft, als voorzitter van de winkeliersvereniging, op 31 januari de wisseltrofee van wethouder Groeneveld ontvangen.

Ook werd de heer Ouzyneb niet vergeten. Dagelijks zet hij zich in om het inpandige winkelcentrum schoon te houden. De wethouder zette hem in het zonnetje met een hesje van Schoon is gewoon, een taart van de winkeliersvereniging en een prullenbak ‘Zo houden wij ons winkelcentrum schoon’.

Jaarlijks doen winkelcentra in Zoetermeer mee aan de verkiezing van het Schoonste winkelgebied. Bij de selectie kijken we naar hoe schoon het gebied is, hoe de beleving is en hoe tevreden de bezoekers zijn.

V.l.n.r.: Richard Stakenburg (huismeester), Patrick Welbers (werknemer Van der Spek), Jack van Winden (wijkbeheerder), Sabrina Verbarendse (wijkregisseur), Stefan van der Spek (aannemer), Hans Reas (Reas Slager), Jakobien Groeneveld (wethouder), Jan Dogterom (Jongerius), Abdon Ouzyneb (schoonmaker)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden