Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark vraagt uw mening

Foto: Redactie Zoetermeer

Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark legt u op zaterdag 19 januari graag 10 stellingen voor over het Buytenpark. U kunt hieraan ook nog eigen stellingen toevoegen.

De inloopbijeenkomst wordt tussen 10.00 en 12.00 uur gehouden in het gebouw van de Buurtvereniging Buytenrode, César Franckrode 60.

Het Kwaliteitsteam Buytenpark staat al bijna tien jaar pal voor de vele aparte eigenschappen van het Buytenpark. Een park dat maar liefst 100 hectare meet en voor meer dan 60 procent bestaat uit sinds 1995 uit zichzelf ontstane natuur. Goed moment u weer eens te vragen wat u vindt dat de komende jaren in en met het Buytenpark moet gebeuren.

 

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u een mini-referendum-papier invullen met 10 stellingen om aan te geven wat u vindt dat er wel of niet moet gebeuren met en in het Buytenpark en waaraan u ook zelf nog eigen stellingen kunt toevoegen. Voor de Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark is dit een hulpmiddel om meningen uit te dragen. Stichting Kwaliteitsteam Buyrenpark is voor 2019 coördinator van het Overlegplatform Buytenpark. in dat overlegplatform zijn alle grootgebruikers van het park vertegenwoordigd; van SnowWorld, Ayers Rock tot de begraafplaats, de vogelwerkgroep Zoetermeer, de twee tuinverenigingen, het zomertheater, omwonenden, ruiters, mountainbikers, padvinders, voetballers, badmintonners, handballers en fietsers.

Meer informatie vindt u op de website van Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen