Muzikaal talent gaat de strijd met elkaar aan in finale HKZ-CKC Muziekconcours

Foto: CKC & partners

Na de spannende voorrondes van 17 en 18 maart jl. gaan de 10 solisten en 6 ensembles de strijd met elkaar aan in de spannende finale op vrijdag 7 april in de Theaterzaal van CKC & partners.

Voorrondes

Tijdens de voorrondes lieten solisten en ensembles duidelijk zien dat Zoetermeer beschikt over een goede dosis muzikaal talent. De finalisten in de categorie ensembles zijn The Kings, The Young Fiddlers, Harpduo Anne & Emma, Evil Creation, Djembe trio Luuk, Willem en Laurent en Ironica.

Solisten

In de categorie solisten t/m 14 jaar zijn door: Casper Bleichrodt (fagot), Sara Verhulst (viool), Myron Geibreen (gitaar), Willard Roepers (piano), Maaike Franken (musicalzang) en Sanne Lam (viool). De solisten in de categorie 15 jaar en ouder die een plek in de finale hebben bemachtigt zijn Katan Shooker (viool), Pieter Minnee (kerkorgel), Niels van der Kolk (piano) en Jun Bai de Jong (gitaar).

Goed voorbereide musici

Jaarlijks doen er zo’n 200 tot 300 goed voorbereide musici mee. Deelnemers zijn daarmee verzekerd van een concours waarin op hoog niveau wordt gemusiceerd in alle muziekgenres. Ook voor beginnende muzikanten biedt het concours een mooie ervaring om zich te presenteren aan jury en publiek en om andere deelnemers te zien spelen.

Informatie

De zaal gaat open om 18.45. De finale begint om 19.00 uur. Meer informatie over het HKZ-CKC Muziekconcours is te vinden op www.ckc-zoetermeer.nl/muziekconcours. Het HKZ-CKC Muziekconcours 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor HKZ Specialisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen