Pop-up leesclub, Heel Nederland Leest Sonny Boy

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

In het kader van Heel Nederland Leest worden er deze maand verschillende gratis activiteiten georganiseerd in de bibliotheek.

Samen een goed boek lezen – dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen! Speciaal voor Heel Nederland Leest: Sonny Boy. De pop-up leesclub vindt plaats op 29 november van 10.30 tot 12.30 uur in het Forum en wordt begeleid door Marianne van Seters.

Je kunt het boek nog gratis ophalen in de Bibliotheek wanneer je je aanmeld voor deze activiteit. Heb jij het boek al opgehaald én gelezen en ben je ook benieuwd hoe het is om in een leesclub deel te nemen? Je bent van harte welkom bij deze activiteit. In verband met een beperkt aantal plekken, graag even aanmelden via de website Pop-up leesclub: Sonny Boy | woensdag 29 november 2023 | Bibliotheek Zoetermeer (op-shop.nl).

BoekenBabbels

Wil je geïnspireerd worden met nog meer leestips? Kom dan naar de BoekenBabbels op 30 november van 10.30 tot 11.30 uur aan de grote tafel in Café Max. Meer informatie vind je op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen