Concert van CKC Vrouwenkoor Belles Voix in Oude kerk

Foto: CKC Vrouwenkoor Belles Voix

CKC Vrouwenkoor Belles Voix uit Zoetermeer en Vrouwenkoor Les Etoiles uit Nijmegen hebben de handen ineen geslagen voor twee unieke concerten. Onder leiding van dirigenten Karin de Jong en Anja Kwakkestein zingen zij op 12 november in Nijmegen en op 18 november in de Oude Kerk in Zoetermeer de sterren van de hemel.

There will come soft rains is een gevarieerd programma met lichte en klassieke muziek, van o.a. Sarah Quartel, Robert Schumann en Ola Gjeilo. Beide koren hebben elk een ander geluid, maar samen klinkt het fantastisch. Het is een unieke gelegenheid om zo’n groot koor in Zoetermeer te horen zingen, in de geweldige akoestiek van de Oude Kerk. Met muzikale medewerking van Miroslav Dimitrov op piano en Luis Batista op fluit.

Het concert vindt plaats op 18 november om 15.00 uur. De kerk gaat open om 14.30 uur. Tickets kosten € 10,– p.p. en zijn verkrijgbaar via Concert in de Oude Kerk: There will come soft rains — CKC & Partners (ckc-zoetermeer.nl) bij CKC Zoetermeer of voor aanvang bij de ingang van de Oude Kerk (uitsluitend pin).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen