Bibliotheek Zoetermeer bestaat 60 jaar

Bezoek staatsecretaris aan de bibliotheek Zoetermeer (2022)
Bezoek staatsecretaris aan de bibliotheek Zoetermeer (2022)
Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Bibliotheek Zoetermeer is jarig en dat wordt gevierd met alle inwoners van Zoetermeer. Kom daarom zaterdag 11 november naar de bibliotheek, er is van alles te doen en te beleven.

Heel Zoetermeer bakt!

Thuisbakkers en keukenprins(ses)sen opgelet, ze organiseren een bakcompetitie.

Deelnemers maken thuis een taart, die taart neem je op 11 november mee naar de bibliotheek in het Forum. Daar komen Mercedes en de andere juryleden tussen 10.30 en 11:30 uur de taarten proeven. De taarten worden op een schaal van 1 tot 10 beoordeeld op originaliteit, uitstraling en smaak. Om 12:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt en kunnen alle deelnemers kennis maken met Mercedes. Het thema van de bakwedstrijd is het 60-jarig jubileum van Bibliotheek Zoetermeer. De winnaar krijgt een mooie prijs.

Buttons maken

Voor de kinderen is er vanaf 11.30 – 15.00 uur een speciale tafel waar buttons gemaakt kunnen worden. Zo zijn de kinderen lekker creatief bezig en krijgen ze er ook nog iets lekkers bij.

Boeken proeven

Onder het genot van een kopje koffie of thee en een heerlijk taartje praten over jouw favoriete kookboek of roman. Dat doe je tussen 11.30 – 15.00 uur bij de activiteit “Boeken proeven” aan de Stamtafel. Om in het thema van de bakcompetitie te blijven is het ook mogelijk om recepten uit te wisselen. Kom jij jouw favoriete recept delen?

Ook feest in de vestigingen

Kom gezellig langs en voor een gratis kopje koffie of thee met een Petit fourtje (zo lang de voorraad strekt).

Een aanbieding speciaal voor jou

Ben je nog geen lid van de bibliotheek dan heeft de Bibliotheek Zoetermeer iets voor je! Word nu lid van de bibliotheek en ontvang 33% korting op een jaarabonnement. Wacht niet te lang, want deze speciale actie loopt alleen in november en december 2023. Geldt alleen op jaarabonnementen en niet op de faciliteitenpas en het Digital Only abonnement.

Meer weten

www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen