Kunstgarage Franx zoekt een assistent-coördinator hosts

Foto: Catherine Terpstra / Kunstgarage Franx

Franx is dé organisatie voor professionele beeldende kunst in Zoetermeer. Elke acht weken presenteren we een nieuwe, hoogwaardige expositie en organiseren we bijpassende en inspirerende nevenactiviteiten.

Denk je dat jouw vaardigheden ook van onschatbare waarde kunnen zijn in de kunst- en cultuursector? Een prachtige vrijwilligersfunctie waarin je bovendien veel in contact komt met mensen, ligt nu binnen handbereik. De kunstorganisatie is op zoek naar een host met coördinerende eigenschappen om het team te versterken. Als assistent-coördinator word je de rechterhand van Aase, de energieke coördinator van het host-team. Jouw rol is met een breed scala aan taken erg veelzijdig. Naast het verwelkomen van gasten speel je ook een rol bij het invoeren van gegevens in het digitale systeem. Daarnaast ondersteun je de administratie en zorg je ervoor dat er altijd voldoende hosts aanwezig zijn. Je vind het leuk om hiervoor met een (online) rooster te werken. Je bent een kei als het gaat om flexibiliteit. Af en toe moet je namelijk inspelen op onverwachte wijzigingen in de planning of samenstelling van het host-team.

Wat maakt Franx tot zo’n bijzondere organisatie?

Met de onmisbare steun van ruim 60 vrijwilligers, biedt Franx een bruisende locatie op de grens van het Stadshart en het oude Dorp. In de kunstgarage vinden een makerswinkel, creatieve werkplaatsen en ons kunstcafé Kiki at Franx onderdak. Bij Franx geloven ze in een hecht team en bieden ze gezellige activiteiten aan. Daarnaast maak je deel uit van het projectbureauteam, waardoor je uit de eerste hand op de hoogte bent van alles wat er speelt bij Franx. Je krijgt inzicht in de organisatie van exposities en andere nevenactiviteiten.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze dynamische functie? Aarzel dan niet om langs te komen bij Franx voor meer informatie of stuur een e-mail naar [email protected]. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om jouw passie voor kunst en coördinatievaardigheden in te zetten bij Kunstgarage Franx. Ze kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen