Fototentoonstelling Het rauwe plaatje

Foto: Gemeente Zoetermeer

Met fotoproject Het rauwe plaatje laat gro-up Buurtwerk verschillende jongerengroepen tussen de 14 en 18 jaar kennis maken met elkaars beleefwereld. Acht weken lang volgden de jongeren fotografieworkshops. Onder begeleiding van fotografen en jongerenwerkers werkten ze nauw met elkaar samen.

De beleefwereld van jongeren

Centraal staat hun ware ik, los van de vooroordelen. Want als je elkaar beter begrijpt, worden de overeenkomsten zichtbaar en ontstaat er verbinding. Tussen de jongeren onderling, met de omgeving en medebewoners.

Tentoonstelling 25 juni

De foto’s worden op zondag 25 juni van 13.00 tot 15.00 uur tentoongesteld in Club Entree, Boerhaavelaan 33. Alle jongeren en hun begeleiders zijn aanwezig en vertellen aan de hand van de foto’s over hoe zij naar zichzelf, elkaar en de omgeving kijken. Stadsdichter Robbert Roos opent de tentoonstelling met een gedicht over de deelnemende jongeren en hun fotoproject.

Iedereen is welkom. Want het onderlinge begrip tussen alle inwoners van Zoetermeer staat voorop. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen