Middagconcert met kersttintje, pianoduo Beth and Flo in Centrum De Regenboog -update-

Foto: Stichting Regenboogmuziek

Op woensdag 15 december om 14.30 uur speelt het pianoduo Beth & Flo hun voorstelling in Centrum De Regenboog in Zoetermeer. Vanwege de recente coronamaatregelen is het concert vervroegd naar de middag. Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Virtuoos, muzikaal en ook flink eigenwijs, dát zijn Beth & Flo.

Pianistes Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daar ontdekten ze dat ze graag samen op het podium staan als duo Beth & Flo. Het zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Bloedserieus in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier te zetten…? Maak kennis met Beth & Flo en met de muziek die ze meebrengen: werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

Het concert in De Regenboog heeft een duidelijk kersttintje.

“Beth & Flo: klassiek met theatrale charme” – Haarlems Dagblad

“Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” – Leeuwarder Courant

Kom genieten van een prachtige middag met dit uitmuntende duo.

  • woensdag 15 december 2021 14.30 uur
  • Centrum De Regenboog Nathaliegang 263 (wijk 19)
  • Entree: €15 Tot 25 jaar: €5 Zoetermeerpas: gratis
  • Reserveringen voor het concert alleen via de website www.regenboogmuziek.nl
  • Er is geen losse kaartverkoop. Reserveren kan tot en met 14 december.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen