Word nu lid van Bibliotheek Forum Zoetermeer en ontvang drie maanden extra gratis

Foto: Redactie Zoetermeer (nieuws.nl)

Bibliotheek Forum Zoetermeer heeft besloten geen leengeld meer te vragen voor materialen uit eigen Zoetermeerse collectie inclusief Sprintservice en dvd’s, leden extra voordeel te geven op workshops en evenementen, en een langere uitleentermijn te hanteren.

Om de gewijzigde abonnementen onder de aandacht te brengen geeft de bibliotheek nu drie maanden extra gratis bij het afsluiten van een Premium abonnement. Bovendien hebben we voor jongeren tussen de achttien en vijfentwintig, en voor vijfenzestigplussers aantrekkelijke kortingen.

Proef de sfeer in de bibliotheek

Met de nieuwe voordelige voorwaarden wil Bibliotheek Forum Zoetermeer niet alleen haar huidige leners (nog) betere service bieden. Ze willen ook graag iedereen verwelkomen die nog niet zo bekend is met de bibliotheek. Wist je dat je in de bibliotheek niet alleen boeken en luisterboeken leent maar ook cursussen volgt, workshops doet of naar lezingen komt? Je studeert er fijn of komt in contact met anderen. Ook voor hulp met allerlei (digitale) zaken hebben wij spreekuren. Komt eens kijken en proef de sfeer of maak op de website een keuze uit het enorme aanbod. Bibliotheek Zoetermeer ziet je graag.

Word lid

Het afsluiten van een abonnement kan via de website van de bibliotheek www.bibliotheek-zoetermeer.nl of via de klantenservice in een van de vestigingen. Een overzicht van de abonnementen, prijzen en voorwaarden vind je op de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden