“Gluren bij de buren Zoetermeer” op zoek naar acts en huiskamers

Foto: Gluren bij de Buren / Maarten J Eykman

Het gezelligste huiskamerfestival van Zoetermeer vindt dit seizoen plaats op 13 februari 2022. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tot 1 januari.

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste Zoetermeerders stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende huiskamer wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van huiskamer naar huiskamer hoppen. Dit jaar is de organisatie ook op zoek naar een heel nieuw soort act: het Hobby Hoorcollege. Mensen die graag vertellen over hun passie krijgen een podium.

“Gluren bij de buren” in alle wijken

Vanaf 1 november tot 1 januari kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee, dus van Oosterheem tot Rokkeveen, en van Meerzicht tot het Dorp. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Zoetermeer en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer.

Aanmelden als act: bij Gluren bij de Buren word je gekoppeld aan een geschikte huiskamer, en treed je in intieme setting op voor buurtgenoten. Een laagdrempelig podium waar je lekker kunt uitproberen!
Aanmelden als host: meedoen als host betekent dat je voor één dag de directeur mag zijn van je eigen kleine podium. Er wordt drie keer een klein feestje bij jou thuis georganiseerd dat jij mag hosten.

Aanmelden is mogelijk tot 1 januari via www.glurenbijdeburen.nl

Algemene informatie

  • Datum: zondag 13 februari 2022
  • Tijden: 13:00 – 18:00 uur
  • Entree: Pay what you can
  • Website: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Bloemendaal, Delft, Den Haag, Emmen, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Soest, Utrecht, Zeist, Zoetermeer en Zutphen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen