De avonturen van Naomi en Leon in coronatijd

Foto: Uitgeverij Boekscout

Veel kinderen fantaseren over knuffels die tot leven komen en in ‘De avonturen van Naomi en Leon in coronatijd’ brengt Miranda Bronstring deze fantasie tot leven.

De klassenmascottes Naomi en Leon beleven allerlei avonturen, terwijl de kinderen uit hun klas noodgedwongen thuiszitten vanwege corona. Dit prentenboek is een genot voor zowel de leerlingen als de ouders en docenten, en wordt sinds vrijdag 11 september uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het is coronatijd. De scholen zijn verlaten. Naomi en Leon zitten in een leeg lokaal. Ze vervelen zich. Ze besluiten op zoek te gaan naar de leerlingen. Tijdens hun speurtocht ontdekken ze iets wat ze ontzettend spannend vinden. Dan gooien ze alle remmen los en dreigt de situatie geheel uit de hand te lopen. Komt juf Miranda op tijd om ze te kunnen helpen?

Het nieuwe kinderboek van Miranda Bronstring uit Zoetermeer is verschenen

Miranda Bronstring komt uit Zoetermeer en woont bij haar ouders en haar twee broers. Miranda is leerkracht op een basisschool in Berkel en Rodenrijs. Zij is een leerkracht die er alles aan doet om haar leerlingen bij de maatschappij te betrekken. Dit doet zij door middel van allerlei projecten. Half maart gingen de scholen dicht vanwege het coronavirus. Ineens werd alles anders en stond de wereld op z’n kop. Om de kinderen een hart onder de riem te steken, heeft zij dit boek geschreven. In een nare periode kan creativiteit steun geven en zorgen voor een glimlach en een knipoogje.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden