Het nieuwe boek van Adri Smits uit Zoetermeer is verschenen

Foto: Uitgeverij Boekscout

Op vrijdag 21 februari is het nieuwe boek ‘Mag ik even tussendoor – Neem een korte pauze’ van Adri Smits verschenen. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

‘Mag ik even tussendoor’ is een boekje met korte verhalen. Elk kort verhaal wordt gevolgd door een aantal gedichten en oneliners. Vaak ook gerelateerd aan het verhaal daarvoor. Het geeft een inkijk in de gedachtewereld van de schrijver die met zijn pen in de maatschappij probeert te staan. Soms betrokken, kritisch en met een knipoog.

Een aantal verhalen zullen de lezer niet onberoerd laten waarbij de schrijver blijkt geeft van een kritische kijk op de samenleving en op geheel eigen wijze de lezer daardoor ook laat kijken naar zichzelf. Deze bundel geeft blijk van de veelzijdigheid van de schrijver met dit boekje als een verrassende uitkomst. Zijn intentie is om zijn tweede deel uit te geven waarbij de lezer wederom wordt meegevoerd naar spanning, ontspanning, vooral nadenken over en anders gewoon even voor tussendoor.

Over de auteur

Adri Smits is de schrijver van de biografische roman ‘De Esdoorvrucht’. Na een afwisselende carrière van zowel in de gezondheidszorg als in het onderwijs heeft hij zich na zijn pensionering gestort op een oude liefde, schrijven. Zijn vele opgeschreven observaties uit het verleden bleken nog bijzonder actueel te zijn. Wat voor hem een reden was deze te publiceren. Eindelijk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden