Samen muziek maken

Foto: CKC & partners

In de week van 14 tot en met 21 februari draait het om samenspel bij CKC & partners, iedereen in Zoetermeer kan meedoen. Elkaar ontmoeten, samen muziek maken en iets moois neerzetten. Een onvergetelijke ervaring die niet alleen heel leerzaam is, maar ook leuk.

“Met deze week willen we muzikanten samenbrengen. Er ontstaan bijzondere nieuwe initiatieven, maar een van de leukste dingen blijft het ontmoeten van andere muziekliefhebbers”, vertelt Joep Annegarn, adjunct-directeur van CKC & partners.

Binnen de muren van CKC & partners is het een ontdekkingsreis van het ene toffe initiatief, naar de andere bijzondere jamsessie of voor de gelegenheid samengestelde band. Je vindt zangers die hun talenten eindelijk kunnen combineren met live muziek, en muzikanten die op hun beurt hun favoriete nummer completeren met daadwerkelijk gezongen lyrics.

De Samenspelweek is een unieke periode waarin CKC’ers en partners, maar ook muzikanten van buiten CKC samensmelten. Het resultaat? Leermomenten, ontwikkeling op muzikaal gebied en veel, heel veel lol.

Aanmelden is nog mogelijk! Ga naar samenspel.ckc-zoetermeer.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden