Jelle Derckx ‘Verlangen naar minder’ in Forum

Foto: De Bibliotheek Zoetermeer

Op donderdagavond 7 november is schrijver Jelle Derckx te gast in het Forum, de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer. Jelle deelt zijn ervaringen, vragen, zorgen en zoektocht naar een bewust en duurzaam leven waar hij in zijn boek ‘Verlangen naar minder’ over schreef.

Jelle vertelt over wat het betekent om te leven zonder moderne media of hoe je rust creëert in een wereld van overvloed. Op zijn website www.growthinkers.nl inspireert hij duizenden mensen over groei, minimalisme en duurzaamheid. Met boekverkoop door Boekhandel de Kler en signeersessie. De lezing start om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. Kaarten € 10,00 (leden) en € 12.50 (niet leden) zijn aan de balie of online verkrijgbaar op www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Een boek én een reis naar Brazilië in 2011 veranderde zijn denken en daarmee zijn leven. Vanaf dat moment begon Jelle met bloggen om zijn veranderingen te delen. Dit groeide uit tot de huidige website www.growthinkers.nl. Grow-think-er betekent groeidenker en ontdekker op zoek naar persoonlijke groei en verandering, voor zichzelf en voor de wereld. Met zijn missie – een duurzame, eerlijke en mooie wereld – , zijn persoonlijke verhalen en inspirerende, down-to-earth tools inspireert hij velen.

Dit is een activiteit in het kader van Nederland Leest met thema Duurzaamheid. Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Vanaf 1 november leden én niet leden een gratis geschenkboekje halen zolang de voorraad strekt. Mét de aansporing het te lezen en er met anderen over te praten. Kijk voor de overige activiteiten rondom dit thema op www.bibliotheek-zoetermeer.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden