Buytenrode festival op 28 september 2019

Foto: Buurtverenging Buytenrode

Zaterdag 28 september aanstaande zal het Buytenrode muziekfestival zijn comeback maken. Met een grote variatie aan muziekstijlen is het de bedoeling om er een gezellige middag en avond van te maken in de grote zaal van buurtverenging Buytenrode.

Rond 14.00 uur start de eerste sessie ‘Indorock’ en rond middennacht sluit het festival spetterend af met een aantal prominente artiesten. Zij hebben zich speciaal voor deze avond verenigd in de vorm van een gelegenheidsband. De voetjes zullen zonder enige vorm van twijfel van de vloer gaan.

Het festival is de gehele dag en avond voor een ieder geheel vrij toegankelijk. Voor betaalbare hapjes en drankjes zullen de diverse barvrijwilligers tijdens het hele evenement voor u klaar staan. Vermeldenswaardig hierbij dat alle optredens en acts op geheel vrijwillige basis en zonder onkostenvergoeding opgevoerd zullen worden.

De buurtvereniging Buytenrode is gevestigd in de wijk Buytenwegh aan de César Franckrode 60, 2717 BG Zoetermeer Tel.: 079-3518298 E-mail: [email protected] en zie ook de website www.buytenrode.nl

Programma

Soundcheck tussen 13:30 en 14:00 uur.

  1. 14:00 – 14:35 Little Ann and Friends – set 1. Een goede start van de dag, deze band zullen met hun gezellige muziek het publiek direct al te weten enthousiasmeren. Zij spelen al vele jaren en te verwachten dat ondanks het vroege tijdstip de voetjes al van de vloer zullen gaan met hun dansbare muziek.
  2. 14:50 – 15:20 uur – uitlooptijd
  3. 15:35 – 16:45 uur “De Varias Band”, deze als van oorsprong zijnde docentenband en opgericht vanuit het oud Haags Varias College zal met hun divers en uitgebreid repertoire vooral de jaren ’50, ’60 en ’70 op hun eigen wijze voor velen doen herbeleven.
  4. 17:00 – 17:35 uur Little Ann and Friends – set 2, De bij velen welbekende uit Zoetermeers afkomstige John Hendrikx zal hierbij een actieve rol vervullen waarbij de karakteristieke Indorock hoogtij zal vieren.
  5. 17:50 – 19:00 uur KillFred , Een ervaren en enthousiaste band uit ons eigen Zoetermeer. Met z’n vijven spelen zij een gevarieerde mix van rocknummers uit de jaren ’70 tot en met het heden. Met een breed scala aan rockcovers van AC/DC tot ZZ Top zal het een “feest der herkenning” worden met veel energie en plezier op het podium. En zonder twijfel zal ook het eigen werk hier voorbij komen.
  6. 19:15 – 20:15 DOOOF!: Neem dit niet te letterlijk aangezien deze en speciaal voor deze avond gevormde gelegenheidsband het publiek de oren zal doen strelen met het repertoire van onder meer Lenny Cravitz, Neil Young en Golden Earring.
  7. 20:30 – 21:40 uur Fancy Blue welke classic rock-, pop- en blues-covers van vele bekende artiesten van de jaren ’60, ’70, ’80 & ’90- ten gehore zullen brengen. Doordat ieder bandlid zijn/haar muzikale voorkeur heeft ingebracht is er een rijk divers repertoire ontstaan waarbij menige voeten gaan trappelen van zowel jong als oud publiek.
  8. 22:00 uur tot 23:15 DOOOF! met hun 2e en afsluitende set van deze mooie dag zullen zij volgens eigen zeggen nogmaals lekker non stop gaan knallen met pop, rock, pop rock maar waarbij ook het Nederlandstalige niet vergeten zal worden. Vast en zeker dat DOOOF! na dit optreden geen gelegenheidsband meer zal zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden