JJ’s Blues & Roots Festival 2019

Chris Cain (USA)
Foto: JJ’s Blues & Roots Festival

Zaterdag 14 september start vanaf 13.00 uur de 2e editie van het JJ’s Blues & Roots Festival. Het imposante programma ademt maar liefst 12 uur lang blues, met gerenommeerde nationale en internationale bands, een workshop, clinic, eten en drinken. Het festival wordt afgesloten met een afterparty.

Programma

Het programma loopt van 13.00 – 01.00 uur. De jonge en zeer talentvolle Dave Warmerdam Band (NL) bijt de spits af, gevolgd door The Bluesbones (BE), Giles Robson (UK), Barrelhouse (NL)(de band bestaat dit jaar 45 jaar!), Big Daddy Wilson Band (USA/IT) en Chris Cain Band (USA/IT). Niemand minder dan Stevie Nimmo (UK) is de hekkensluiter op het buitenpodium.
Op het binnenpodium staan optredens van Big Bo, Duo Dave Warmerdam & Janne Timmer en Lost & Found op het programma. The Rude Move trakteert de bezoeker op een stevige, blues afterparty van 23.30 – 01.00 uur.

Stevie Nimmo (UK)

De informatie over de bands en de tijden zijn te vinden op de JJ’s Blues & Roots pagina op de site van JJ Music House (www.jjmusichouse.nl).

Workshop

Van 11.30 – 13.00 uur verzorgt Hans de Vries een inspirerende workshop onder de naam Broodje Mondharmonica. Deelname kan uitsluitend met een combinatieticket voor het festival.

Food & sell

Op het festivalterrein is een gevarieerd aanbod van foodkramen. Kramen met verkoop van t-shirts, cd’s, schilderijen en miniatuur muziekinstrumenten completeren het geheel.

Tickets

Een ticket kost in de voorverkoop € 17,50 en is te bestellen via www.jjmusichouse.nl. Aan de kassa kost een ticket € 20,00. Een gecombineerde ticket voor het festival én de workshop kost € 27,50 (uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar).

Locatie

Het festival vindt plaats op het terrein bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34A in Zoetermeer (in het Van Tuyllpark). JJ Music House is goed bereikbaar met openbaar vervoer, halte Van Tuyllpark van lijn 4 (Randstadrail). Parkeren kan op het grote parkeerterrein aan de Van der Hagenstraat. Fietsen kunnen gestald worden op het grasveld naast JJ Music House. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op de site.

Chris Cain (USA)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden