Samplen met Sandro Silva

Foto: CKC & partners

CKC & partners stond afgelopen zaterdag in het teken van Find Your Talent, het event dat jongeren de gelegenheid gaf om hun talent te ontdekken en stappen te zetten richting het waarmaken van hun droom.

Met rap- en dansworkshops, een Q&A met zangeres Dagmar Rijff en een masterclass van de internationaal bekende DJ Sandro Silva stond CKC & partners even helemaal op zijn kop.

Onder de bezielende leiding van host Dion konden bezoekers hun vragen afvuren op Dagmar en Sandro. Dagmar maakte veel indruk tijdens haar optreden en blies het publiek omver met haar zuivere, krachtige stem. In de Lounge konden bezoekers optredens van Zoetermeerse singer-songwriters Dylan Boymans en Tobias de Jong bijwonen.

Podium vol talent

Sandro Silva vertelde over hoe hij DJ is geworden en hoe hij zijn vak het liefste uitoefent. Hij gaf een demonstratie van het samplen van muziek en nodigde daarbij jongeren uit het publiek uit om ook achter de draaitafels plaats te nemen. Een van hen had zelfs eigen muziek meegenomen en greep zijn kans om dat met deze top-DJ te delen. De breakdancers van StylesAcademy namen tussendoor het podium over, net als de jazz- en streetdancegroep van Pro Patria en de hiphopgroepen van Annalee Duppen en Dud & Intro. Stuk voor stuk zetten zij een fantastisch optreden neer.

Virtuele breakdancemoves

Tussen de optredens, workshops en Q&A’s door kon je jezelf laten virtualiseren. De Virtual Body Scan werd tot het uiterste getest toen zelfs een breakdancer met move en al is gescand! Op het Open Podium zong een getalenteerde zangeres uit het project Make Music en in de quiz, gepresenteerd door Noël van Kleef, werd op hilarische wijze gestreden om de goedgevulde goodie bag. Enthousiaste deelnemers gingen aan het einde van de middag huiswaarts, een tevreden organisatie achterlatend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden