Jongerenevent ‘Find your talent’

Foto: CKC & partners

CKC & partners organiseert zaterdag 8 juni van 13.30 tot 17.30 uur een evenement speciaal voor jongeren. Samen met onder andere de wereldberoemde DJ Sandro Silva, die Zoetermeerse roots heeft, wil CKC & partners jongeren enthousiast maken voor deelname aan kunst en cultuur.

Zo geeft Silva een masterclass EDM, kunnen jongeren al hun vragen afvuren op hem en actrice/zangeres Dagmar Rijff en mogen ze een heel scala aan (muziek)technologie uitproberen.

Centraal staat het thema ‘Find your talent’. “We willen jongeren inspireren om hun podium te pakken. Of ze zich nu uiten door muziek, dans, rap, nieuwe media of andere kunstvorm. Wacht niet langer met het verwezenlijken van je dromen, maar begin vandaag nog! Hiervoor bedachten we een nieuw format”, vertelt Chi Nguyen-Ta, manager Marketing, Verkoop en Communicatie bij CKC & partners. Dat format is het jongerenevent waar ze worden geïnspireerd door demo’s van andere jongeren, leren hoe je muziek opneemt of wat je allemaal moet doen en laten om je droom achterna te gaan en waar ze en passant de kneepjes van het DJ-vak kunnen afkijken van een van Zoetermeers beroemdste DJ’s.

Een podium voor jongeren

Nguyen-Ta: “Jongeren verdienen een podium om op te stralen. Soms letterlijk, zoals met het Open Podium elke derde vrijdag van de maand in Park Palenstein. En soms figuurlijker, door het bepalen van de programmering of een organisatorische rol.” CKC & partners wil dan ook echt het oor te luister leggen bij de jongere zelf. “Om dat te doen organiseren we pizzasessies met jongeren, waarbij we uiteraard een pizza soldaat maken en tegelijkertijd in gesprek gaan en ideeën ophalen. Jij mag het zeggen, jij hebt direct invloed op wat er in jouw stad gebeurt. Dat is wat we jongeren willen laten weten. Wij regelen het graag, als jij met ons meedenkt en vertelt wat je graag wilt.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden