De Boerderij te Zoetermeer moet blijven

Foto: Redactie Zoetermeer

Als reactie op de plannen van het College van Burgemeester en Wethouders en als reactie op het inmiddels verwijderde Facebook-bericht van De Boerderij, is Bart van den Heuvel een petitie gestart.

De petitie start met de tekst: “Vanwege de voorgenomen gemeentelijke bezuinigingen, is Cultuurpodium Boerderij noodgedwongen op zoek naar een ambitieuze gemeente die mee wil bouwen aan een toekomstbestendig poppodium.

Petitie

De tekst die aan alle ondertekenaars wordt voorgelegd in de online petitie roemt de Boerderij en vraagt aan de gemeente Zoetermeer om de toekomstplannen van de Boerderij te ondersteunen, om een nog beter en groter onderkomen te zijn voor vele internationale artiesten.

De petitie kunt u hier in zijn geheel lezen.

Boerderij blijft in Zoetermeer

Cultuurpodium De Boerderij schrijft zelf op Facebook: “Met een ludieke reactie op de voorgenomen bezuiniging van het college wilden wij onze bezoekers via de sociale media in de gelegenheid stellen om te laten horen wat de Boerderij voor hen betekent en dat het podium een kostbaar bezit is, waar we zuinig op moeten zijn. We vinden het jammer, dat de plannen die we samen met de gemeente gemaakt hebben vertraging oplopen, maar het mag dus duidelijk zijn dat de Boerderij, Zoetermeer niet gaat verlaten. We bedanken jullie voor de vele reacties. Dit motiveert ons nog meer om in samenspraak met de gemeente Zoetermeer te komen tot een plan om de Boerderij te kunnen zeker stellen voor komende generaties muziekliefhebbers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden