Art-lab expositie ‘mijn eigen stad’ in het Forum

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Op woensdag 20 maart staat er iets spannends te gebeuren in het Forum. Een prachtig kunstwerk dat is ontstaan uit het Art-Lab in Palenstein zal om 15:30 feestelijk onthult worden in het Forum.

Kunst en cultuur voor iedereen. Dat is het motto van CKC & Partners. Daarom brengen zij met de Art-Labs kunst naar de wijken. De Art-Labs zijn gratis toegankelijk en dicht bij huis dus op een veilige plek. Hiermee willen we zo veel mogelijk belemmeringen wegnemen en daardoor meer kinderen laten genieten van kunst- en cultuur.

Het kunstwerk

Dit kunstwerk is gemaakt door 18 kinderen in het Art-Lab van CKC & Partners en de Piëzo TalentenAcademie in Palenstein. De kinderen tussen 6 en 12 jaar hebben geïnspireerd door het thema ‘Mijn eigen stad’ en onder begeleiding van kunstenaar-docent Ingrid Rekers, hun eigen droomhuis gemaakt in 7 weken. Zij gebruikten hiervoor recycle-materiaal.

Het Forum

Het Forum ligt op een prachtige plek midden in de stad Zoetermeer waar iedere Zoetermeerder welkom is. Het is daarom de perfecte plaats om dit kunstwerk over de stad Zoetermeer en de wijk Palenstein tentoon te stellen. Kom je ook?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen